Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Liikenteen hallinnonalan toimintaperiaatteita asemaseututyössä selvitetään

Lisätty 25.03.2018

Liikennevirasto selvittää liikenteen hallinnonalan toimintaperiaatteita asemaseututyössä. Omat haasteensa linjausten kirjoittamiseen tuo virastouudistus. Waystep toimii mielenkiintoisen hankkeen projektipäällikkönä.

Lue kokonaan »

Ruotsin tapa toteuttaa pitkäjänteistä liikennepolitiikkaa ja rahoittaa liikenneinfraa

Lisätty 09.01.2018

Ajankohtainen selvitys Ruotsin tavasta laatia valtakunnallinen liikennejärjestelmäsuunnitelma on valmistunut ja julkaistu Liikenneviraston julkaisusarjassa 50/2017.

Lue kokonaan »

Finavialle 7,38 miljoonaa euroa

Lisätty 13.12.2017

Finavialle laatimamme The Multimodal Travel Centre of Helsinki Airport- hankkeen rahoitushakemus menestyi loistavasti CEF Blending 1st cut-off haussa saaden 7,38 miljoonaa euroa EU-tukea Helsinki-Vantaan lentoaseman kehittämishankkeen toteutukseen. Waystep Consulting Oy toimi hakemuksen projektipäällikkönä ja Strafica Oy alikonsulttina. 

Lue kokonaan »

WayStep täyttää 10 vuotta!

Lisätty 05.11.2017

WayStep Consulting täyttää jo 10 vuotta. Aika on kulunut nopeasti äärimmäisen mielenkiintoisten hankkeiden parissa. 10-vuotisjuhlaa vietettiin työntäyteisissä merkeissä. Lämmin kiitos kaikille yhteistyökumppaneille vuosien varsilta!

Henriika kauppatieteiden maisteriksi

Lisätty 20.06.2017

Henriika valmistui kauppatieteiden maisteriksi Oulun yliopistonkauppakorkeakoulun Johtamisen koulutusohjelmasta. Pro Gradu tutkimus käsitteli julkisen henkilöliikenteen organisointia maakuntauudistuksessa.

Aiemmalta koulutukseltaan  Henriika on rakentamistekniikan diplomi-insinööri ja kauppatieteiden kandidaatti.

 

Anna-Sofia siirtyy Oulun kaupungille joukkoliikennesuunnittelijaksi

Lisätty 19.05.2017

Anna-Sofia pääsee toteuttamaan haavettaan virkamiesurasta, kun hän aloittaa kesäkuussa Oulun kaupungilla joukkoliikennesuunnittelijana. WayStep kiittää Anna-Sofiaa hyvästä työstä ja toivottaa menestystä uudessa työssä!

Lue kokonaan »

WayStep osallistuu maakuntauudistuksen valmisteluun Pirkanmaalla

Lisätty 05.05.2017

Selvitimme julkisen henkilöliikenteen uutta, maakuntauudistuksen yhteydessä toteutettavaa organisointimallia PIrkanmaalla 2019. Selvityksessä korostui tarve uusista yhteistyömalleista joukkoliikenteen ja sote-kuljetusten järjestämisessä sekä jatkossa myös yhteistyö SVL-kuljetuksiin. Todettiin, että toimivalta-alueet kannattaisi määrittää tai ainakin liikenteen palvelut järjestää ensisijaisesti erityyppisten liikenteen palvelualueiden mukaisesti.

Lue kokonaan »

Uudenmaan joukkoliikenteen palvelutasomääritys, esittelytilaisuus 25.1.

Lisätty 20.01.2017

Uudenmaan ELY-keskus ja Uudenmaan liitto ovat kutsuneet alueensa joukkoliikenteen, liikenteen sekä maankäytön asiantuntijat kuulemaan, mikä on Uudenmaan joukkoliikenteen nykytila ja lähivuosien tavoiteltu palvelutaso.


Uudenmaan ELY-keskus on laatinut ja vahvistanut toimivalta-alueensa joukkoliikenteen palvelutasotavoitteet vuosille 2017-2020. Alue kattaa Länsi-Uudenmaan, Itä-Uudenmaan, Keski-Uudenmaan sekä Forssan ja Riihimäen seudut. WayStep Consulting Oy on vastannut palvelutasopäätöksen valmistelusta alueellisten palvelutasotöiden pohjalta.

Kainuun MaaS kehittämishanke on valmistunut

Lisätty 30.11.2016

WayStep Consulting Oy:n Kainuun sotelle tekemä Maaseudun tuetut liikkumispalvelut kaikkien käyttöön ("MATKA") -hanke on päättynyt.

Olemme vastanneet tästä työ- ja elinkeinoministeriön rahoittamasta kehittämishankkeesta, jonka tavoitteena on ollut tehostaa julkisesti rahoitettujen liikkumispalveluiden käyttöä Kainuussa. Hankkeessa on hyödynnetty digitalisaation mahdollisuuksia ja kehitetty liikkumisen kokonaispalveluita kainuulaisten liikkumismahdollisuuksien parantamiseksi. Lue lisää hankkeesta projektin esittelysivulta.

Projektin loppuraportti on ladattavissa Kainuun soten Internet-sivuilta.

 

WayStep Consulting Oy Väylät & Liikenne 2016 tapahtumassa

Lisätty 08.09.2016

Henriika osallistui Tampereella Väylät & Liikenne tapahtumassa 8.9.2016. Henriika piti esitelmän verkostojohtamisen uusista keinoista tehokkaammassa yhteistyössä. Esitelmä sai paljon hyvää palautetta ja se herätti mielenkiintoista keskustelua.

Henriikan esitelmä on luettavissa esitelmäjulkaisusta, jonka voi ladata Väylät & Liikenne tapahtuman sivuilta.

Uusia puitesopimuksia

Lisätty 15.06.2016

WayStep Consulting Oy on sopinut puitesopimuksen joko suoraan tai yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa Pohjois-Savon, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Kaakkois-Suomen ELY-keskusten kanssa. Meillä on puitesopimus myös Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen, Oulun kaupungin ja Liikenneviraston kanssa.

 

WayStep uusiin toimitiloihin syyskuussa

Lisätty 24.05.2016

WayStepin toimisto muuttaa syyskuussa uusiin toimitiloihin Oulun ydinkeskustaan Valkea-kauppakeskuksen yhteyteen. Toimitilamme tulevat asuinrakennuksen kahdeksannessa kerroksessa, josta on hienot näkymät Oulun pohjoispuolelle ja merelle. Kuvassa Anna-Sofia tutustumassa tiloihin.

 

 

WayStepille RALA rakentamisen laatujärjestelmän sertifiointi

Lisätty 14.04.2016

WayStepin laatujärjestelmälle on myönnetty RALA rakentamisen laatu -serfitikaatti.

 

Lue kokonaan »