Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

WayStepin toimintatapa

WayStep Consulting on vuonna 2007 perustettu, korkeaan laatuun panostava insinööritoimisto. Yritys tarjoaa liikennesuunnittelualan suunnittelu-, tutkimus ja asiantuntijapalveluja. Yritys toimii liikennesuunnittelualalla sekä liikenteen ja maankäytön suunnittelun rajapinnassa. Toimialueemme on koko Suomi.


WayStepin osaamisalueita ovat projektikoordinointi,
liikennejärjestelmän ja joukkoliikenteen suunnittelu,
paikkatieto sekä julkisen liikenteen rahoitukseen,
palvelutasoon ja organisointiin liittyvät selvitykset.

 


WayStep Consulting Oy:llä on laaja-alaista koulutusta, osaamista ja kokemusta erityyppisistä liikennesuunnittelualan toimeksiannoista. Olemme mielellämme ideoimassa ja kehittämässä uusia projekteja, toimintamalleja tai kokonaan uudentyyppistä suunnittelua. Uudet ajatukset syntyvät usein vuorovaikutuksen tuloksena ja hyödynnämme mielellämme vuorovaikutteisia suunnittelumenetelmiä. Uusista projekti-ideoista keskustelemme tapauskohtaisesti tilaajan kanssa.


Seuraamme aktiivisesti alan ja toimintaympäristön muutoksia mm. seuraamalla asiakkaidemme ja alan viestintää. Erityinen mielenkiinnon kohde on strateginen ja toimintaympäristön muutoksia ennakoiva suunnittelu. Olemme aktiivisia kehittäjiä. Jokainen projekti tuo uusia näkökulmia suunnitteluun.


Korkealaatuinen, joustava ja asiakasta kuunteleva suunnittelu
kuuluu toimintaamme jokaisessa projektissa.

 

 

Kuuntelemme tilaajaa herkällä korvalla ja toteutamme tilaajan toiveita - huolehtien kuitenkin tutkimustulosten oikeellisuudesta. Edistämme liikennesuunnittelun keinoin resurssien tehokasta käyttöä ja kestävää liikkumista.


Asiakkaitamme ovat ministeriöt, Liikennevirasto, Trafi, ELY-keskukset, maakuntien liitot, kaupunkiseudut ja kunnat sekä toiset konsulttitoimistot. Toimintamme on verkottunutta. WayStep tekee laajasti yhteistyötä isojen ja pienten suunnittelutoimistojen kanssa erilaisissa rooleissa.


Työstä pitää nauttia.

 

 

Onnistumiset työssä, sujuva yhteistyö ja tyytyväiset asiakkaat ovat toiminnan päämäärä. Laatuun, asiakastyytyväisyyteen ja osaamiseen panostamalla asiakaskuntamme säilyy laajana, toiminta korkeatasoisena ja henkilöstö motivoituneena myös tulevina vuosina.


Korkea laatu on suunnittelutuotteittemme tunnusmerkki.

 

Korkea laatu tarkoittaa suunnitelmien käyttökelpoisuutta ja hyödynnettävyyttä, viimeisimmän tiedon käyttöä, virheettömyyttä sekä selkeää ja korkeatasoista raportointia ja/tai aineistojen esittelyä.